Proteinshake som diet

Proteinshake som diet

smart goal setting conceptPlanerar du att starta en diet på proteinshake, men du har inte tillräckligt med information om det? Allt du vet är att en proteinshake kan hjälpa dig att förlora mycket i vikt på en relativt kort tid, utan några biverkningar? Tja, vad du bör veta är att denna kost används både av personer intresserade av bodybuilding, det vill säga de som vill öka muskelmassan och av människor som kämpar för att förlora extrakilon. Detta innebär att en nutritionist ska besökas innan du börjar dieten, eftersom det sätt på vilket kosten är strukturerad för de två olika syftena. Om du vill vara säker på att du kommer att gå ner i vikt och inte öka kroppsmassa, gör du bäst att boka en tid med en nutritionist så snart som möjligt.

Enkelt förklarat

Vill du gå upp i vikt vill du inte bara åt proteinerna i proteinshaken du vill också åt kolhydrater för att få i dig de kalorier som behövs för att öka din muskelmassa. Vill du däremot gå ner i vikt vill du använda ett så högt värde protein som möjligt, det vill säga ett WPH protein (läs mer under whey-toppen) som mest innehåller just protein och inte så mycket kolhydrater och fett. Du kommer också få en automatisk hjälp att minska din vikt med hjälp av ett hydrolysat proteinpulver genom att du får en mättnadkänsla som gör att du kan hålla dig bort från den där extra måltiden (som gjort att du gått upp?).

Rådgivning för proteinshake

Den enorma fördelen av att se en nutritionist syn på det hela är av det faktum att den specialist kommer att förklara hur du använder proteinpulver och i vilka mängder. Att starta dieten utan rekommendationer från en nutritionist är ett stort misstag, eftersom du kan hamna öka din kroppsmassa och inte förlora vikt, eller tvärs om ifall du vill gå upp i vikt. Dessutom reagerar varje kropp på olika sätt till alla dieter, så en proteinpulverdiet är tyvärr inte ett undantag från regeln, vilket innebär att du kan uppleva obehagliga effekter om du väljer att genomgå dieten utan riktlinjerna av en professionell kostrådgivare. Du måste förstå att det är mycket viktigt att planera kosten med en specialist, eftersom detta är det enda sättet på vilket du kan vara säker på att resultatet är positivt.

Det finns mängder med proteinshakes ute på marknaden så du kommer garanterat hitta en favorit som du gillar, se bara till att den har rätt funktion för just dina mål!

Åter till förstasidan bästa proteinshake