Gainer-toppen

Gainer för återhämtning och viktuppgång

core_gainer_or_1627
Bästa gainer!

Core Gainer är bäst på alla sätt och vis! Smaken är underbar och priset är fantastisk lågt. 21 gram protein/100g är normalt för ett kosttillskott av den här klassen. Just nu får du en gratis shaker vid köp av 4 kilo.

Om du går ihop med en kompis och köper 16 kilo kommer du ner i ett kilopris på 72:- vilket är så himla bra!

mega_mass_4000
2a plats!

Vad tror du vi kommer säga? Jo just det ja det här är den överlägset populäraste gainern genom tiderna! Den har hållit länge och kommer hålla länge än.

699:- för 7 fina kilo av Joe Weiders berömda kosttillskott som alla bör prova på någon gång!  

super_gainer_self_5343
3e bäst gainer!

Okej den här är kanske inte världens roligaste gainer men det gör sitt jobb och mer därtill. ”Tråkiga” smaker som ändå smakar helt fantastisk. Tillsatt kreatin och glutamin för mer styrka och återhämtning.

Priset hamnar på 419:- för 5000 gram av Super Gainer. Vilken blir din favoritgainer?

 

Gainer

upp pil gainerGainer är ett kosttillskott för dig som tränar mycket och vill återhämta dig snabbt. Gainers innehåller runt 20% och runt 70% kolhydrater och vanligtvis även en mängd olika aminosyror och mineraler. Det gör den även optimal för dig som vill gå upp i vikt.

Som du vet vid det här laget så består muskeln till största del av proteiner, som naturligtvis då är muskelns största byggmaterial. Vår 1a gore gainer innehåller ett vassle protein som är ultrafiltrerat och instantiserat, för att kunna tas upp av kroppen så snabbt som möjligt.

När du tränar förbrukar du även stora mängder muskelglykogen, det är kolhydrater som lagrats i muskeln som energi. För att återhämta dig snabbt är det klokt att fylla muskelglykogennivåerna efter träningen för att vara redo med ny energi till nästa pass.

Målet

Huvudmålet för kosttillskottet gainers är att hjälpa dig att konsumera mer kalorier än du förbränner, så att du kan faktiskt kan gå upp i vikt. Det spelar ingen roll om du alltid varit smal och har en supersnabb ämnesomsättningen. Många säger ”jag kan inte gå upp” vilket såklart är helt fel. ALLA kan gå upp det gäller bara att få i sig mer kalorier än du gör av med.

Jag bestämde mig, och det gick!